Fijne Sinterklaas!

Op 6 december 2023, over deze onderwerpen: Cultuur, Jeugd

In de geest van geven en zorgen, werkt onze gemeente hard om elk kind te bereiken, vooral degenen die het het meest nodig hebben. We zijn trots op de gezonde tussendoortjes die nu op een aantal scholen beschikbaar zijn, met plannen om dit naar meer scholen uit te breiden.

We hebben onderwijs- en vrijetijdscheques geïntroduceerd, zodat elk kind kan genieten van leren en spelen. Dankzij ons lege brooddozen monitoringsprogramma, weten we dat kinderen in Hoogstraten beter gevoed naar school gaan.


Het voorleesproject en het brugfigurenproject, in samenwerking met het Rode Kruis, helpen kinderen met taal en integratie, en onze taal- en spelkampen bieden extra steun en plezier. En laten we onze zomerschool voor Oekraïense kinderen niet vergeten.

Fietsen moet toegankelijk zijn voor iedereen, en dat is waar onze fietsbib in het spel komt: voor eenmalig 20 euro kunnen kinderen een fiets lenen. Dit prachtige initiatief, opgestart door de samenlevingsdienst en nu voortgezet door de sociale dienst, brengt vreugde en mobiliteit voor iedereen.


Een fijne Sinterklaas voor iedereen!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is