N-VA+ Hoogstraten

Op 20 juni 2024

Op 20 juni presenteerden we ons lokale logo voor de partij en de filosofie die er achter zit. Het nieuwe logo en de naam N-VA+ benadrukt de drijfveer van de partij om continu te willen verbeteren, het verdiepen door grondig onderzoek en doordacht beleid en het vernieuwen met innovatieve oplossingen.

Maar het staat ook voor verbreding. In een maatschappij waar engagement zich niet altijd meer vertaalt in een levenslang lidmaatschap, bieden we door verbreding van N-VA Hoogstraten een nieuwe betrokkenheid aan. We staan open voor mensen die met onze Hoogstraatse samenleving begaan zijn en die zich herkennen in onze maatschappijvisie of ideeën, maar graag eigen accenten willen leggen of onafhankelijk willen blijven. Wij geloven dat zij een verrijking zijn voor onze partijafdeling, en al zeker Hoogstraten kunnen verrijken met nieuwe ideeën. En we geloven ook dat verbreding inhoudt dat politiek moet opengetrokken worden naar fris talent, ook jong talent. Elke Hoogstratenaar met oprecht engagement, in welke vorm dan ook, van stille militant tot passionele redenaar, is welkom. Want de V+ staat ook voor verbinding maken.

Kortom, de V van N-VA staat uiteraard nog steeds voor Vlaams, voor een Hoogstraten in een regio waar men zich thuis voelt. V+ staat ook nog steeds voor verandering of vernieuwing, echter geen roekeloze maar een verandering die gestut wordt door (12 jaar) beleidservaring en vooral met verantwoordelijkheidszin.

Ook al krijgen we de wind van voor, wij lopen niet weg van uitdagingen, wij pakken ze aan!
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is