Samen maken we het verschil

Op 11 augustus 2024

Introductie van N-VA+ Hoogstraten: samen maken we het verschil
N-VA Hoogstraten staat voor daadkracht en concrete resultaten. Onze boodschap is duidelijk: “De kiezer verdient meer dan enkel slogans. U maakt immers het verschil voor Groot-Hoogstraten.”


Onze kernboodschap
Wij geloven in transparantie en actie. Geen loze woorden, maar tastbare verbeteringen voor onze gemeente. Onze kernboodschap: “De kiezer verdient meer dan enkel slogans. U maakt immers het verschil voor Groot-Hoogstraten.” Dit vormt de basis van ons beleid en onze acties.


Wie zijn wij?
N-VA+ is een team van betrokken inwoners met diverse achtergronden, waaronder ondernemers, leerkrachten en zorgverleners. Ons gemeenschappelijk doel: Groot-Hoogstraten verbeteren. 


Onze speerpunten


    1.    Veiligheid en leefbaarheid: We investeren in verkeersveiligheid, pakken criminaliteit aan en creëren groene openbare ruimtes.


    2.    Duurzaamheid en milieubeheer: We ondersteunen milieuvriendelijke initiatieven en gaan verantwoord om met natuurlijke hulpbronnen.


    3.    Lokale Economie en ondernemerschap: We steunen lokale ondernemers en initiatieven die bijdragen aan economische groei en werkgelegenheid.


    4.    Onderwijs en jeugd: We zorgen voor kwalitatief onderwijs en bieden ondersteuning voor onze jeugd, zowel binnen als buiten de school.


    5.    Kwaliteitsvolle zorg: We garanderen toegang tot betaalbare en hoogwaardige zorg voor iedereen.


Uw stem maakt het verschil
Uw stem, ideeën en betrokkenheid zijn cruciaal. Samen kunnen we Groot-Hoogstraten beter maken. Deel uw mening, ga in interactie met ons, volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates, kennismaking met de partij en uiteraard de partijstandpunten.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is